Controleaza-ti temperatura, luminile, gradina si electrocasnicele conectate de acasa, de oriunde ai fi!

Produse pentru Smart Home

Aceasta pagina va contine produsele QAV SMART HOME.

QAV produce, programeaza si comercializeaza SOLUTII PERSONALIZATE DE AUTOMATIZARE pentru locuinte private. De asemenea QAV produce si urmatoarele sisteme de sine statatoare, MADE IN ROMANIA:

  • QAV SMART GATE - incuietoare electrica de poarta, cu sonerie si deschidere atat mecanica(cheie), cat si cu tag (rfid) sau din aplicatie smartphone, inregistrare de log-uri, avertizare de poarta deschisa pe telefon, notificari push;
  • QAV SMART THERM - termostat inteligent pentru controlul centralei termice si al aerului conditionat, cu verificare temperatura si control din aplicatie smartphone;
  • TERMOMETRU QAV - termometru cu infrarosu de inalta precizie, (de la -70 la +400 grade Celsius, histerezis 0.1 grade celsius), cu notificare push pe telefon atunci cand se inregistreaza o temperatura, util in orice casa, de la a lua temperatura copilului in timp ce doarme, fara sa-l trezesti, pana la a masura temperatura fripturii, a caloriferului sau a peretilor.
  • QAV SMART OUTLET - priza inteligenta cu control din aplicatie smartphone pentru a porni/opri orice aparat electrocasnic sau lumina din casa.
  • QAV SMART GARDEN - dispozitiv pentru udat automat in gradina cu electrovalva, care controleaza timpul de udat sau cantitatea de apa, cu monitorizare de pe device mobil si notificari cand incepe si se termina programul, precum si posibilitatea de a porni sau opri programul de udat de pe device-ul mobil, independent de programul automat. La cerere, integrabil cu Amazon Alexa, pentru control vocal.
  • QAV SMART SHADE - dispozitiv de control automat al copertinelor si marchizelor in functie de o serie de factori: viteza vantului, la anumite ore configurabile din aplicatia de pe device-ul mobil, sau la comanda directa din aplicatie.
  • QAV SMART GAS DETECTOR - detector de gaz cu alarmare pe devicee-ul mobil si oprire automata/la comanda a gazelor.

Sunteti clientul nostru?

Acces GPS

Contact rapid

0744 396 297
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Copyright © 2019 QAV.ro. Toate drepturile rezervate. Site de Images-Team.ro