platforma

Sistemul va pune la dispozitie inalta performanta si stabilitate pe server linux dedicat. Avantajele serverului linux sunt: timpi de acces mici, stabilitate crescuta, incarcare mica pe procesoare (o flota de 1000 de masini incarca sistemul cu sub 1%. Serverul este conectat pe o conexiune de fibra optica de 1GB/s.

Dispozitive

Serverul suporta majoritatea protocoalelor folosite de dispozitivele GPS de pe piata. Puteti alege un dispozitiv GPS (tracker) dintr-o larga serie de producatori, de la dispozitive low-cost (China) pana la dispozitive high-end ale producatorilor consacrati.

Interfata

 

Serverul (si aplicatia client aferenta)foloseste layout(tema) modern, ce include/monitorizeaza toate functiile dispozitivelor GPS. Aveti la dispozitie aplicatii pentru platformele IOS si Android. De asemenea, platforma permite folosirea oricarui smartphone cu GPS pe post de Tracker.

 • Detalii
  Orice telefon cu android poate fi folosit pe post de dispozitiv client (tracker) atat timp cat este dotat cu GPS. Acest lucru devine util in special cand obiectivul de urmarit nu este o masina/utilaj ci o persoana.

Monitorizare in timp real

Puteti monitoriza dispozitive GPS in timp real, fara intarzieri. Puteti deasemenea opta pentru tipul de harta folosita, de la harti tip "road maps/rutiere" pana la cele prin satelit. Sistemul suporta o larga varietate de senzori folositi de sistemele GPS (nu toate folosesc acelasi tip/numar de senzori) precum si informatii aditionale furnizate de unele sisteme GPS.

Alerte

Aveti la dispozitie o varietate de alerte si notificari atat pe email cat si prin SMS. Acestea pot fi: alerta la parasirea unui perimetru, alerta la intrarea intr-un anumit perimetru, alerta pentru depasirea unei anumite viteze, alerta la punerea/luarea contactului, alerta pentru atingerea/depasirea unei anumite temperaturi (lichid racire, temp interioara, temp. exterioara), alerta pentru valoarea incarcarii acumulatorului, etc. De mentionat faptul ca unele din aceste alerte depind de tipul de GPS folosit. Nu toate dispozitivele au intrari/iesiri configurabile.

 • Detalii - Intrari

  Unele dispozitive GPS au fost concepute pentru a furniza mai multe informatii decat simpla pozitionare. Pentru acest lucru ele sunt dotate cu intrari suplimentare. Aceste intrari pot fi de tipul digital (on/off) fiind folosite pentru starea usilor de exemplu, iar alte intrari pot fi de tipul analogic. Acestea din urma folosesc un convertor analogic-digital pentru a converti o valoare a unui parametru din analogic (rezistiv) in digital (capabil sa fie inteleasa si afisata de sistem).

  Exemple de utilizare:
  • afisarea unei temperaturi (motor/interioara/exterioara/etc),
  • afisarea unei tensiuni (baterie),
  • afisarea carburantului din rezervor, etc)
 • Detalii - Iesiri

  Al doilea lucru care departajeaza sistemele obisnuite de sistemele mai avansate este numarul de iesiri. Pe cata vreme un GPS care a fost conceput doar ca tracker NU foloseste iesiri, cele mai avansate pot avea un numar de 1-10 iesiri. Folosind aceste iesiri puteti actiona de la distanta diverse sub-sisteme cum ar fi: ridicare geamuri, aprindere avarii, aprindere faruri, deschidere usi, incuiere/descuiere masina, aprindere lumini interioare, claxon/alarma, etc. De asemenea unele dispozitive GPS folosesc 1-2 iesiri conditionale.

  Exemplu: folosind o iesire conditionala conectata la sistemul de injectie, motorul poate fi oprit de la distanta DACA aceasta conditie este indeplinita. Conditionarile sunt cel mai uzual stabilite de producator la 10 si 20km/h. Daca masina este furata si primeste comanda de oprire motor, aceasta comanda nu se executa pana cand masina nu indeplineste conditia(10km/h). La atingerea acestei viteze motorul se opreste si nu mai porneste. Daca viteza masinii era sub limita conditiei, comanda este executata instantaneu. Aceste tipuri de iesiri au fost gandite in special impotriva furturilor.

Rapoarte

Probabil cea mai utila/folosita sectiune este aceea a rapoartelor. Puteti obtine un mare numar de rapoarte cum ar fi: istoric rute, istoric pozitie la o data/ora anume, grafice de consum, grafice de temperatura, istoric depasire valori (viteza, temperatura, baterie), rapoarte de parasire/intrare perimetru, km parcursi intr-o anumita perioada, etc. Practic puteti vedea oricand un istoric al tuturor valorilor pe care dispozitivul este capabil sa le furnizeze. Acestea pot fi salvate ca format Excel.

Toate aceste rapoarte pot fi proiectate si pe harta. Exemplu: la un moment dat temperatura motor depaseste valoarea urmarita. Puteti vedea pe harta unde se afla masina, cu ce viteza se deplasa, etc.

Prezentare Smart Fleet

Cereti o oferta acum!

Cerere oferta GPS

(opțional)
Cerere oferta GPS
(opțional)
(opțional)
(opțional)

Tehnologia  da  randament

 • Aveti mai mult control asupra angajatilor si echipamentelor dvs.
 • Rapoartele din aplicatie va permit sa identificati masinile cu consum mare si angajatii neeficienti.
 • Informatiile detaliate va ajuta sa gasiti solutii de optimizare a cheltuielilor.
Return on Investment

Aplicatii

FLOTE TIRURI, CAMIOANE, MASINI

Pentru eficientizarea masinilor din flota dvs, si a angajatilor.

Masina persoala

Protejati-va! Monitorizati si controlati si masina personala, cu ajutorul alertelor si comenzilor prin sms sau aplicatiei dedicate.

Biciclete / Motociclete sau bagaje

Fie ca faceti trasee cu bicicleta sau pur si simplu antifurt.

Copii si animale de companie

Puteti folosi un tracker mic in ghiozdanul (sau hainele) copilului, precum si in zgarda animalului de companie.

Aplicatii

Avantajele QAV Smart Fleet


Calitate

De la trackerele pe care le alegem pana la software-ul de pe server, ne asiguram ca va furnizam un serviciu de calitate.


Siguranta

Nimic nu se compara cu linistea pe care ne-o da certitudinea ca cei dragi sau obiectele noastre de valoare sunt protejate.


Control

Serviciul SMART FLEET permite exact nivelul de control de care aveti nevoie. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!


Preturi mici

Nu in ultimul rand, serviciul nostru este menit sa fie accesibil tuturor celor care au nevoie de monitorizare gps.


Costuri

In functie de tipul de tracker dorit, numarul de trackere si dificultatea manoperei de instalare, costurile dvs initiale pot varia foarte mult.
De aceea va rugam folositi formularul de cerere de oferta pentru a ne furniza cateva informatii 
care sa ne ajute sa va propunem o solutie cat mai clara, cu costurile aferente..

Abonamente

Personal

40 RON
 • pe tracker / luna
 • 1 tracker
 • 1 cont utilizator
 • Toate functiile sistemului disponibile

Family

35 RON
 • pe tracker / luna
 • 2-5 trackere
 • 1 cont utilizator
 • Toate functiile sistemului disponibile

Firma

30 RON
 • pe tracker / luna
 • 6-10 trackere
 • 2 conturi utilizator
 • Toate functiile sistemului disponibile

Flota

25 RON
 • pe tracker / luna
 • 11+ trackere
 • 3 conturi utilizator
 • Toate functiile sistemului disponibile

Contactati-ne pentru o oferta!

Cerere oferta GPS

(opțional)
Cerere oferta GPS
(opțional)
(opțional)
(opțional)

Sunteti clientul nostru?

Acces GPS

Contact rapid

0744 396 297
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Copyright © 2019 QAV.ro. Toate drepturile rezervate. Site de Images-Team.ro